328 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijboterfoelieknoflookknolselderijkruidenkruidnagellaurierbladolijfoliepeperrozemarijnselderijspecerijentijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peperzwarte peperkorrels
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Zwezerik en groentestengels, peterselie en zeewier

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, eendenvet, honing, jeneverbessen, kalfszwezerik, kippengelei, laurierblaadjes, peper, peterselie, preistengels, rodebessenwijn, rood zeewier, tijm, water, waterkers, wittewijnazijn, wortelstengels, zeesla en zout

Soort:
vlees / gevogelte
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Brunch / lunch uit Spuntino:

Prei, zachtgekookt ei en mosterdzaad

Ingrediënten:
ciabatta, citroen-mosterddressing, extra vierge olijfolie, grove mosterd, knoflook, laurier, peterselie, prei, sinaasappel, tijm, witte wijn, zeezout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Soep van cannellinibonen en prei met chiliolie

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rode chilipeper, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Ovenschoteltje van prei, vis en puree

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, laurier, melk, peper, peterselie, prei, witvisfilet en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse groentestoofpot met prei en appel

Ingrediënten:
aardappel, appel, cannellinibonen, chilipeper, honing, kippenbouillon, knoflook, knolraap, koolraap, laurier, paprikapoeder, pastinaak, peterselie, prei, rode paprika, rode ui, rode wijn, sjalot, tomaat uit blik, wortel, zongedroogde tomaat en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
groente
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:

Soep van witte boon, prei & spek

Ingrediënten:
aardappel, gerookte spekblokjes, groene pesto, groentebouillon, knoflook, laurierblaadjes, peterselie, peterselie-erwt, plantaardige olie, prei, ui, witte bonen, wortel, zoetzure appel en 
zout en peper

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Langzaam gestoofd kalfsvlees met pruimen & prei

Ingrediënten:
anijsster, bouillon, citroen, droge witte wijn, gedroogde pruimen, gemalen piment, griekse yoghurt, kalfsschenkel, kaneelstokje, knoflook, laurier, peterselie, prei, sinaasappel, tijm, tomaat in blik, ui, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Ham in aspic met peterselie - jambon persillé, tradition bourguignonne

Ingrediënten:
bladgelatine, bleekselderij, bourgogne aligoté-wijn, braadvocht, crème fraîche, gepekelde varkensschouder, gladde peterselie, grof zeezout, knoflook, kruidnagel, laurierblaadjes, peperkorrels, prei, reuzel, sjalot, tijm, ui, varkenspoot, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Groentebouillon

Ingrediënten:
koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, spaanse ui, venkel, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Eke Mariën en Jan Groenewold - Keukenlab

Recept uit Keukenlab:

Heldere consommé

Ingrediënten:
bladpeterselie, doorregen runderlappen, kalfsschenkel, laurier, olie, peperkorrels, prei, rozemarijn, selderij, tijm, ui en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderbouillon

Ingrediënten:
knoflook, koolzaadolie, laurier, peperkorrels, bladpeterselie, prei, runderbotten, tijm, spaanse ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, pastinaak, prei, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Runderfond

Ingrediënten:
jeneverbessen, klapstuk, knolselderij, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, sjalotten en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Groentebouillon

Ingrediënten:
arachideolie, bladpeterselie, foelie, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, korianderzaad, kruidnagel, laurier, lavas, gedroogde paddestoelen, prei, rozemarijn, selderij, zoete sojasaus, tijm, ui, venkel en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Bouquet garni

Ingrediënten:
laurierblaadje, peterselie, prei en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Blanke kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui en water

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
champignons, kerrie, koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Basisrecept uit Tajine:

Klassiek bouquet garni

Ingrediënten:
laurierblad, peterselie, prei en tijm

Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / tajine / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Heldere kalfsfond

Ingrediënten:
bleekselderij, gladde peterselie, jonge haan, kalfsbotten, kalfspoot, laurier, preiwit, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
bouillon
Haal meer recepten op...