Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Kip met venusschelpen a la plancha
- Ingrediënten:
- arachideolie, boter, druivenpitolie, kippenborst, kippenbouillon, pekelwater, sherryazijn, venusschelp en verse tijm
- Soort:
- sous-vide / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, droge witte wijn, ei, gember, knoflook, laurier, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, prei, rijst, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit singapore:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: