Recept uit De Shanghai-keuken:
Dipsaus met gember en lente-ui
- Ingrediënten:
- bakolie, gember, lente-ui, suiker en zout
- Keuken:
- Chinees / Shanghai
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, boter, citroensap, ei, gemberpoeder, kaneel, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, olie, olijfolie, peper, sesamolie, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Thug kitchen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Picknick uit Verrot lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Mavis kookt:
Recept uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming: