Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Gebraden rosbief op z'n Spaans
- Ingrediënten:
- amandelen, kaneel, olijfolie, olijven, rode wijn, rosbief, runderbouillon en tomatenpuree
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge rode wijn, jeneverbes, knoflook, laurier, laurierblad, mager rundvlees, olie, olijfolie, ossenstaart, peper, peterselie, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Recept uit De worst story: