Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brandade de Morue - Stokvis
- Ingrediënten:
- broodcroutons, citroensap, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, stokvis en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Bijgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Diner / voorgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Recept uit Spice Wise:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Recept uit Junges Gemüse:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Spice Wise:
Recept uit De smaak van mijn herinnering: