Basisrecept uit Smaakvrienden:
WItte wijnsaus
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, room, sjalot, visbouillon, witte peper, witte wijn en zeezout
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / nagerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Bakboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel: