Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Pollo al diavolo - Duivelskip
- Ingrediënten:
- citroensap, kip, olijfolie, peper, peperoncini, rode pepers en zout
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, gember, knoflook, koriander, lente-ui, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, suiker, tomaat, ui, vruchtensap, water, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Basisrecept uit Honey & co:
Recept uit Chez Adriaan:
Recept uit Speisekammer:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht uit Moro Londen:
Bijgerecht uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Home made: