Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Gigot d'afgneau - Gestoofde lamsbout
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, knoflook, lamsbout, majoraan, peper, rode wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, citroensap, kippenbouillon, knoflook, lamsvlees, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, wortel, yoghurt, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine: