Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroensapeigroentegroentebouillonknoflooklaurierlaurierbladolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreirozemarijnselderijsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Recept uit Verrot lekker:

Venkelsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneel, koriander, rozijnen, venkel, wortel en zeezout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Collard greens, knolraap & varkensvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, cavolo nero, extra vierge olijfolie, knolraap, kool, laurier, snijbiet, spruit, varkensschenkel, wittewijnazijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Recept uit Veg!:

Bietenbazaar

Ingrediënten:
biet, bleekselderij, citroensap, komijnzaad, peper, sinaasappelsap, wortel en zout

Soort:
smoothie/milkshake / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:

Tafelzuur

Ingrediënten:
bieten, bleekselderij, bloemkool, ciderazijn, courgette, fijne tafelsuiker, gember, granny smith, grof zeezout, jeneverbessen, kardemompeul, komijnzaad, korianderzaad, laurier, mierikswortel, rabarber, selderijzaad, steranijszaden, venkel, wittewijnazijn en wortel

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Court-bouillon

Ingrediënten:
afsnijdsels van vis, bleekselderij, djeroek poeroet, laurier, peterselie, ui, witte wijnazijn, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Ossenwangen met kweepeer en laurier

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kweeperen, laurierblad, ossenwang, plantaardige olie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Basisrecept uit Casa Moro:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kipkarkassen, knoflook, laurierblad, ui, venkelzaad, verse bladpeterselie, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kip in het pannetje

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, cornichons, kip, knolselderij, kruidnagel, meiknol, prei, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:

Kippebouillon met peterseliepasta

Ingrediënten:
bleekselderij, eierpastadeeg, kapoen, kipkarkassen, kiporganen, laurier, peper, peterselie, scharrelkip, ui, wortel en zeezout

Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout op z´n Engels

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, ontbeende lamsbout, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Spuntino:

Toast van gesmoorde octopus en kikkererwten

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, ciabatta, extra vierge olijfolie, grof zeezout, kikkererwten, knoflook, octopus, paprikapoeder, saffraan, ui, venkel, wortel en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:

Pasta met bonen - past e fagioli alla veneta

Ingrediënten:
bleekselderij, doorregen spek, gedroogde bonen, tagliatelle, ui, versgemalen zwarte peper, wortel, zout en zwoerd

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / groenten, aardappels en peulvruchten / pasta/noodles
Haal meer recepten op...