Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Venkel met witte wijn - finocchi al vino bianco
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, venkelknol, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Wild en gevogelte:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends: