Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Kiymali yumurta - Eieren met gehakt
- Ingrediënten:
- bloem, ei, margarine, parmezaanse kaas, rundergehakt, ui en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vlees / eieren, kaas en zuivel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, citroen, citroensap, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: