58 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbieslookbloembotercitroencitroengrascitroensapcrème fraîcheeigerookte visgerookte zalmgrof zeezoutknoflookkomkommerlimoensapolijfoliepeperpeterselieroomslagroomsuikertomaatuizalmzalmfiletzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:

Gefüllte Thunfischröllchen mit Taschenkrebsfleisch und Ananas-Mango-Chutney / Gevulde tonijnrolletjes met vlees van noordzeekrab en ananas-mangochutney

Ingrediënten:
ananas-mango-chutney, avocadorelish, bleekselderij, cayennepeper, citroengras, citroenrasp, citroensap, dille, fleur de sel, karwij, kervel, knoflook, limoenrasp, limoensap, noordzeekrab, olijfolie, passievrucht, pekelzout, tijm, tonijnfilet, ui, venkel, wortel, zeezout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Gestoomde zalm met pittige daikon en rauwe groentjes

Ingrediënten:
bieslook, chilipeper, citroenen, citroenolie, courgette, daikon, dille, dragon, gembersiroop, honing, komkommer, limoensap, medinakruiden, olijfolie, peper, rode puntpaprika, sjalot, sojasaus, tomaat, zalmmoten, zeewiersla en zout

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / voorgerecht uit Kooktechnieken:

Graved lachs

Ingrediënten:
citroenmelisse, dille, forelfilet, kervel, peper, suiker, zalmfilet en zout

Keuken:
Zweeds
Soort:
vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Gevulde inktvis - calamari ripieni

Ingrediënten:
ansjovisfilet, broodkruim, calamari, citroensap, gedroogde oregano, inktvis, knoflook, olijfolie, pecorino, peper, prosciutto, tomaat, ui, venkelzaad, verse dille, verse munt, verse peterselie en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vis
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:

Komkommersoep met zalm

Ingrediënten:
boter, bouillonpoeder, dille, droge witte wijn, gerookte zalm, peper, stoofkomkommers en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Basisrecept de lekkerste paella

Ingrediënten:
bonen, bouillon, groente, knoflook, kruiden, olijfolie, rijst, saffraan, schelpdieren, specerijen, tomaat, ui, vis, vlees, water en worst

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:

Groene groentesalade

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, citroen, dille, feta, geitenkaas, gerookte kip, gerookte vis, groene groente, hazelnootolie, honing, knoflook, peper, peterselie, rauwe ham, runderlende, yoghurt en zout

Soort:
salade / vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Risotto met zeebanket

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, carnarolirijst, droge witte wijn, garnalen, knoflook, mosselen, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvisjes, prei, risottorijst, schelvisfilet, verse dille, vialone nano-rijst, visbouillon, vleestomaat, witvisfilet, zeebaarsfilet, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Gepocheerde zalm met risonisalade

Ingrediënten:
citroen, citroensap, dille, doperwten, kristalsuiker, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, risoni, spinazie, suiker, witte peperkorrels, zalm, zalmfilet, zeezout en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:

Viskebabs met kappertjes, geblakerde aubergine & ingemaakte citroen

Ingrediënten:
aubergine, bosui, broodkruim, citroen, dille, ei, geelwortelpoeder, gemalen komijn, griekse yoghurt, ingemaakte citroen, kappertjes, knoflook, peterselie, schelvisfilet, witte peper, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gemarineerde zalm

Ingrediënten:
dille, grof zeezout, peper, suiker en zalm

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Gerookte palingkroketten - Oma Bobs

Ingrediënten:
aardappel, bloem, citroensap, dille, eiwit, gelatinepoeder, gerookte palingfilet, kappertjes, maïzena, palingbouillon, paneermeel, peterselie, roomboter, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Haal meer recepten op...