73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: augurkazijnbloembotercitroencitroensapeiknoflookkomkommerkorianderzaadlaurierbladlente-uimayonaiseolieolijfoliepeperpeterselierode uiroomsjalottomaatwaterwitte wijnzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne met zalm en pisto

Ingrediënten:
courgette, groene paprika, lasagne, olijfolie, suiker, tomaat, ui, visbouillon, witte wijn, zalmfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit  - Spaans

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:

Kip-avocadosalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, avocado, bieslook, dragon, dragonazijn, gele ui, hete paprikapoeder, kip, mayonaise, peterselie, sla, suiker en yoghurt

Keuken:
Spaans
Soort:
salade
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Cavatelli - Ricotta pasta

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, bloem, ei, olijfolie, ricotta, rode wijn, suiker, tomatenpuree, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit NAJAT:

Moderne bissara met gemarineerde makreel

Ingrediënten:
bissara, citroensap, citroenschil, extra vierge olijfolie, haringfilet, in azijn gemarineerde paddenstoelen, knoflook, korianderzaad, laurier, makreelfilet, peper, rietsuiker, roze peperbessen, saffraantuile, sinaasappelsap, sinaasappelschil, ui, venkelknol, witte azijn, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:

Surinaamse bakkeljauw fritta

Ingrediënten:
aardappelen, bakkeljauw, ei, frituurolie, groene peper, knoflook, olie, paneermeel, selderijblad, suiker, tomatenpuree, ui en zwarte peper

Keuken:
Surinaams
Soort:
vis
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Thaise salade met gerookte zalm

Ingrediënten:
basilicum, gebakken sjalotjes, gerookte zalm, groene mango, groene papaja, knoflook, koriander, kwartelei, limoensap, munt, palmsuiker, pinda, rode peper, sjalot, vissaus en zalmeitjes

Soort:
salade
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:

Rolmops

Ingrediënten:
augurk, citroen, groene spaanse peper, laurierblad, natuurazijn, nieuwe haring, rode spaanse peper, suiker, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
inmaak / vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Escabeche

Ingrediënten:
bloem, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, geepfilet, gemalen komijn, groene olijf, knoflook, lente-ui, peper, rode mulfilet, rode ui, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm, wijtingfilet, witte wijn, wittewijnazijn, witvisfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:

Vissoep met gedroogde limoen

Ingrediënten:
bleekselderij, fijn zeezout, gedroogde limoen, knoflook, koenjit, olijfolie, poedersuiker, pruimtomaten uit blik, spaanse ui, verse bladpeterselie, visbouillon, witvisfilet en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Iraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Spuntino:

Salade van bieten, zachtgekookt ei en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovis op olie, bieten, ei, rodewijnazijn, sherry-azijndressing, sjalot, tafelsuiker, waterkers, zeezout en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Gerookte heekfilet met tomatensaus

Ingrediënten:
heekfilet, kervel, sjalot, suiker, vleestomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Japanse rijsthapjes

Ingrediënten:
bosui, gerookte zalm, groene pesto, japanse rijstazijn, komkommer, suiker, sushirijst, tabasco en verse koriander

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Orientalische Bouillabaisse mit Kaisergranat / Orientaalse bouillabaisse met langoustine

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, citroenschil, cognac, groentebouillon, knoflook, langoustines, lente-ui, noilly prat, olijfolie, orientaalse kruiden voor heldere soep, poedersuiker, saffraandraadjes, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol, visfilet, visfond, witte wijn en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Vispastei met aardappel, en tomaat

Ingrediënten:
aardappel, boter, broodkruim, ei, eiwit, laurierblad, suiker, tomatensaus, ui, witte wijn, witvisfilet, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Russische salade met kreeft

Ingrediënten:
anisette, artisjokharten in olijfolie, citroensap, diepvriesdoperwtjes, gamba, kreeftenstaart, kristalsuiker, mayonaise, pernod, pimientos del piquillo, rode ui, visseneitjes, wortel en zwarte kaviaar

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Pekelharing

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, haring, laurierblad, pekelwater, peperkorrel, pimentbessen, ui, verse tijm en witte wijnazijn

Soort:
vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zeelt in zoetzure saus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, suiker, ui, verse bladpeterselie, witte wijn, wittewijnazijn, zeelt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Makreelescabeche

Ingrediënten:
citroensap, extra vergine olijfolie, fijn zeezout, guindilla peper, korianderzaad, laurierblad, makreel, olijfolie, peper, peterseliestelen, radijs, rode ui, sherryazijn, sinaasappel, suiker, venkelknol, verse bladpeterselie, water, zoete rodewijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / pekel en marinades
Haal meer recepten op...