Recept uit Turks kookboek:
Havuç çorbasi - Wortelsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eidooier, kippenbouillon, melk, suiker, wortelen, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bakpoeder, bleekselderij, boter, citroensap, ei, eidooier, gehakt, gist, knoflook, lente-ui, maïskorrels, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, slagroom, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turks kookboek:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Snack of tussendoortje / basisrecept uit A little bite of Beddington:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Gemüse! :
Ontbijt uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Bij de koffie uit Sweet:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: