Recept uit Koken met kruiden:
Gekruide kippenpastei
- Ingrediënten:
- bladerdeeg, bloem, boter, droge witte wijn, ei, groenten, kip, knoflook, melk, peterselie, room, tijm en waterkers
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, prei, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, visbouillon, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Diner / buffet / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Betty's Kitchen: