Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Makreelfilet "Féchamp"
- Ingrediënten:
- beurre manié, boter, citroen, double cream, makreelfilet, mosselen, peterselie, sjalot en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroenrasp, citroensap, crème fraîche, dille, ei, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Bijgerecht uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman: