Recept uit Sous vide:
Zwartoogbonen
- Ingrediënten:
- boter, brunoise, champagne-azijn, doorregen spek, kippenbouillon, bladpeterselie, prei, sjalot, tijm, tomaat, ui, wortel en zwartoogbonen
- Soort:
- sous-vide / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, groente, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, room, slagroom, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kleine fornuis: