Recept uit De herenkookclub:
Pommes dauphine
- Ingrediënten:
- aardappel, bloem, boter, breedbladpeterselie, ei, frituurolie, melk en water
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, dragon, eidooier, eiwit, knoflook, melk, mosterd, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Kooktechnieken: