Recept uit L'Art de la table:
Gefrituurde aubergine met tomatenjam
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bladpeterselie, chilivlokken, bloem, gehakt, aubergine, olijfolie, plantaardige olie, sjalotten, suiker, tomaten, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, peper, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Noma:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers: