Recept uit Sous vide:
Koolsla
- Ingrediënten:
- champagne-azijn, karwijzaad, laurier, mosterdzaad, peperkorrels, savooiekool, suiker, tijm, rode ui en wortel
- Soort:
- sous-vide / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: