Recept uit Crumbles en gratins:
Gratin dauphinois a la creme
- Ingrediënten:
- aardappel, knoflook, slagroom en witte peper
- Soort:
- ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / crumble/gratin / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, bloemige aardappel, boter, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, kervel, kippenbouillon, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, witte peper, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Appels en peren:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Bijgerecht uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Junges Gemüse:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: