64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebloemcitroenraspcitroensapdilleeikippenbouillonknoflooklauriermelkmuntnootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeterselierozemarijntijmuiwaterwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

In de braadslee gebakken kip

Ingrediënten:
aardappel, boter, ciderazijn, citroen, gerookte doorregen bacon, honing, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, koffieroom, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, ui, water, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Worcestersteak met paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, knoflook, laurier, morieljes, olijfolie, rozemarijn, rundvlees, ui, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Surf & turf

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, knoflook, kreeft, kristalsuiker, mayonaise, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tournedos, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met ravigotesaus

Ingrediënten:
aardappels, azijn, bietjes, bladpeterselie, citroen, citroensap, boter, gehakt, kappertjes, olijfolie, sjalot, peper, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:

Vichyssoise met asperges

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, groene asperges, groentebouillon, prei, slagroom, witte peper, zeekraal en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Empire roast chicken - bombay-aardappeltjes - indiase saus

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, citroen, garam masala, gemalen komijn, gemalen koriander, gember, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, komijnzaad, kruidnagel, kurkuma, olijfolie, peper, rode spaanse peper, rode ui, scharrelkip, tomaat, tomatenpuree, wittewijnazijn, worcestersaus, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Brits
Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelschnitzel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Middeneuropees
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Shepherd's pie vs milkman's pie

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cheddar, citroen, goudse kaas, john smith's, kalfsgehakt, kastanjechampignons, kippenbouillonblokje, kookroom, laurier, melk, olijfolie, tijm, ui, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Kabeljauw in aardappelkorst

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, kabeljauwfilet, peper, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Makreelburgers met dille

Ingrediënten:
aardappel, bloemen, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, dille, gerookte makreelfilet, groene salade, grove mosterd, mierikswortelsaus, plantaardige olie, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zeewolffilet

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, botervis, citroen, courgette, crème fraîche, ingemaakte geroosterde paprika, kabeljauw, kerrie, peper, sliptong, tomaat, zeewolffilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Witlofsoep met noordzeegarnalen

Ingrediënten:
aardappel, belgische mosterd, boter, citroenrasp, fleur de sel, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, kruidnagels, laurier, ongepelde grijze noordzeegarnalen, peper, philadelphia-roomkaas, roodlof, tijm, ui, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Sint Jakobsschelpen

Ingrediënten:
aardappel, belegen cheddar, bloem, boter, citroen, dille, melk, room, sint-jakobsschelp, visbouillon, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Zalm in papillot

Ingrediënten:
aardappelen, beurre blanc, bieslook, boter, champagne, champignons, citroenkruid, citroenrasp, dragon, droge witte wijn, gerookt spek, grof zeezout, kervel, koriander, nootmuskaat, peper, prei, wortel, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

In de pan gebakken tongscharfilets met salsa verder

Ingrediënten:
ansjovisfilets in olie, augurk, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, dijon-mosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, nieuwe aardappelen, paarse broccoli, rode-wijnazijn, tongfilets, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Duif met venkel en pommes duchesse

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, chermoula, citroenzest, duiven, groentebouillon, knoflookolie, luikse siroop, peper, pommes duchesse, venkelknol met wortels en zout

Keuken:
Belgisch / Noord-Afrikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gebakken runderlever met gebakken uien

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, citroenolie, citroenrasp, kruimige aardappel, lever, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rodewijnazijn, suiker, tijm, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
orgaanvlees
Haal meer recepten op...