400 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapcourgetteeigroentegroentebouillonknoflookkruidenlaurierolijfoliepeterseliepreirozemarijntijmtomaattomatenpureeuiwaterzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Wortelgroenten met appel en rozemarijn uit de oven

Ingrediënten:
aardappel, aardpeer, knolselderij, koolzaadolie, olijfolie, pastinaak, rozemarijn, wortel, wortelgroenten, zeezout, zure appel en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Gemengde groentesalade

Ingrediënten:
aardappel, artisjokken, citroensap, doperwten, edammer, ei, olijfolie, olijven, peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

italiaanse salade

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, bloemkool, champignon, diepvrieserwten, ei, olie, sperziebonen, verse peterselie, wijnazijn, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Hardgekookte eieren met rode currystoof

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, druivenpitolie, ei, kokosmelk, koriander, maïsolie, paprikapoeder, rode currypasta, sperziebonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal / Indiaas
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Sla met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappel, baby-ui, balsamicoazijn, courgette, knoflook, knolraap, munt, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, sla, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Bonen!:

Romige tuinkerssoep voor de tuinman

Ingrediënten:
aardappel, chinees vijfkruidenpoeder, gerookte spekblokjes, groentebouillontablet, knoflook, peper, plantaardige olie, prei, tuinkers, ui, volle melk, witte bonen en wortel

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Bollito misto

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, braadkip, cotechinoworst, gepekelde ossentong, groene saus, kalfsbotten, kalfshak, kalfsschenkel, kalfsvoet, laurier, peper, prei, rode saus, rode wijn, runderbotten, runderschenkel, ui, wortel, zampone, zonnebloemolie en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees / gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Huangyou xie fen - Namaakkrab

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, ei, gember, knoflook, sesamolie, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gestoomde gevulde kip

Ingrediënten:
aardappel, boter, doperwtjes, gemberpoeder, kip, koolrabi, kurkumapoeder, olijfolie, peper, sambal, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Aardappelsoep met pasta - pasta, patate e sedano

Ingrediënten:
aardappel, ditalini, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, selderijhart, tomatenpuree, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Viskoekjes

Ingrediënten:
aardappel, baarsfilet, bleekselderij, citroen, ei, gedroogd broodkruim, kabeljauwfilet, lente ui, olijfolie, peperkorrels, peterselie, witvisfilet, wortel, zalmfilet en zoet paprikapoeder

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Linzen met venkel en brandnetel - lentejas con hinojo e andrajos

Ingrediënten:
aardappel, bouillon, brandneteltoppen, bruine linzen, groene paprika, knoflook, laurierblad, milde olijfolie, pikante paprikapoeder, spaanse ui, tomaat, venkel, wilde venkel, wortel, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Lamsstoofpot - calderete

Ingrediënten:
aardappel, artisjokharten, knoflook, lamsbout, lamslever, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, rode paprika, rode spaanse peper, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Aioli garni

Ingrediënten:
aardappel, artisjok, broccoli, citroensap, court-bouillon, ei, eidooier, extra vierge olijfolie, haricots verts, kabeljauw, knoflook, water, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zwarte olijf

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...