680 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbotercitroencitroensapdroge witte wijneikippenbouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierozemarijnrunderbouillontijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsstoofpot met rode paprika en okra

Ingrediënten:
bloem, bruine fond, ciderazijn, dijonmosterd, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, lamslende, okra, paprikapoeder, rode paprika, saffloerolie, tabasco, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Lamsburgers met munt en rode-uienchutney

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, feta, hamburgerbroodje, knoflook, komijnpoeder, korianderpoeder, lamsgehakt, munt, plantaardige olie, rode-uienchutney, ui, waterkers, witbroodkruim en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / lamsvlees
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Rode mul met artisjok en gezouten citroenen

Ingrediënten:
artisjok, ingemaakte citroen, kaneelstokje, knoflook, koriander, mul, olijfolie, patentbloem, plantaardige frituurolie, ras el hanout, rode ui, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Varkensvlees in rode wijn - civet de porcelet

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, boter, cognac, droge rode wijn, fijn zout, grof zout, knoflook, laurierblad, marc de provence, olijfolie, peper, provençaalse kruiden, suiker, ui, varkensschouderlappen, verse salieblaadjes, zilverui, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

bisque op zijn Frans

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, cognac, croutons, dragon, droge witte wijn, karkas van kreeft, kervel, knoflook, kreeftenboter, kreeftensaus, kreeftenschalen, kreeftenvlees, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, slagroom, stokbrood, tomaat, ui, visbouillon, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...