Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Champignons au vin
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, groentebouillontablet, kastanjechampignons, peper, rode wijn, sjalot, wortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, selderij, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Lunch uit Wat je vér haalt is lekker:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza: