Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Aubergine fricassea - fricassea di melanzane
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, citroensap, ei, knoflook, olijfolie, peper, pruimtomaat, ui, verse bladpeterselie en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, courgette, groente, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Made in Sicily :
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Picknick / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: