87 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnidroge witte wijnhaasjeneverbeskippenbouillonknoflookkonijnkruidnagellaurierbladolijfolierode wijnsjalotsuikertijmtomaatuiverse salieblaadjeswitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Belgie:

Potjesvlees

Ingrediënten:
bladgelatine, droge witte wijn, kalfspoulet, kippenbout, konijnenbout, kruidnagel, laurierblad, olie, peper, ui, verse tijm, winterwortel, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / vlees / schuim/mousse/gelei
Een recept uit Rianne Buis en Mieke van Laarhoven - Spanje

Diner / hoofdgerecht uit Spanje:

Moors konijn - conejo moruno

Ingrediënten:
blanke amandelen, gemalen komijn, kaneelpoeder, knoflook, konijn, kruidnagelpoeder, olijfolie, peper, piment, rozijnen, saffraandraadjes, sherry fino, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Konijnenragout

Ingrediënten:
bloem, boter, bouquet garni, courgette, konijn, konijnenfond, olie, peper, prei, vastkokende aardappel, verse peterselie, witte champignons, wortels en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Konijn salmorejo

Ingrediënten:
droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, konijn, laurier, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode chilipeper, sherryazijn, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn in azijn - coniglio all'aceto

Ingrediënten:
boter, groene olijven zonder pit, kappertjes, knoflook, konijn, olijfolie, peper, rozemarijn, verse salieblaadjes, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Houtsnip met truffel - beccaccia al tartufo

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, hartjes van snip, houtsnip, laurierblad, levertjes van snip, olijfolie, pancetta, peper, polenta, rode wijn, snip, ui, wortel, zout en zwarte truffel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Gebraden houtduif - palombacce alla ghiotta

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, droge rode wijn, droge witte wijn, extra vergine olijfolie, houtduif, knoflook, oud witbrood, peper, salieblaadjes, ui, verse rozemarijn, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:

Scottiglia

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, fazant, kip, knoflook, konijn, olijfolie, oud brood, parelhoen, peterselie, rode wijn, rozemarijn, spaanse peper, tomaten, tomaten uit blik, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofde kwartels

Ingrediënten:
bouillonblokje, bouquet garni, knoflook, kwartel, olijfolie, peper, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gebraden hert of ree uit de pan

Ingrediënten:
boter, bouillon, cognac, hert, kruidnagel, melk, olijfolie, peper, pruimedanten, ree, rozijnen, sjalot, suiker, ui, verse tijm, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Konijn in witte wijn - gibelotte de lapin

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bouquet garni, cognac, droge witte wijn, knoflook, konijn, marc de provence, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, peper, ui, zout en zuurkoolspek

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met cider - coniglio al sidro

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroenschil, droge cider, konijn, olijfolie, pancetta, peper, ui, verse tijm, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Zoetzuur konijn - coniglio all'agrodolce

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, bleekselderij, droge rode wijn, groene olijven, kappertjes, konijn, laurierblad, olijfolie, pancetta, peper, pijnboompitten, reuzel, rodewijnazijn, rozijnen, suiker, ui, verse salieblaadjes, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Siciliaans / Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met rode wijn - coniglio al vino rosso

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, kaneel, knoflook, konijn, konijnenlever, kruidnagel, olijfolie, peper, rode wijn, verse rozemarijn, verse salieblaadjes, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild / marinade
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gems in rode wijn - camoscio al vino rosso

Ingrediënten:
appel, barolo, bleekselderij, boter, gemzenbout, hertenbout, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, nebbiolo-wijn, olijfolie, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gemarineerde en gestoofde haas

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, doorregen spek, haas, olijfolie, peper, ui, verse peterselie, vleesbouillon, witte wijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Arjen Woudenberg - The Last Waltz

Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:

Mosterd voor de maaltijd - konijn met slakken

Ingrediënten:
amandelen, boterham, kaneel, knoflook, konijn, madeira, olijfolie, paprika, peper, picada, saffraan, selderij, slakken, tijm, tomaat, ui, water, wijnazijn, witte wijn, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Jong Konijn op z’n Hollands

Ingrediënten:
aardappel, appelmoes, boter, jong duinkonijn, laurier, olijfolie, peper en zout

Soort:
stoofgerecht / wild
Haal meer recepten op...