Diner uit Anatolië:
Kirlangiç çorbasi - Schorpioensoep
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, citroensap, dille, droge witte wijn, eidooier, knoflook, knolselderij, olijfolie, schorpioenvis, tomaat en wortel
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, eidooier, knoflook, komkommer, koriander, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, suiker, ui, vruchtensap, water, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner uit Anatolië:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Ontbijt / brunch / lunch uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: