Recept uit De banketbakker:
Garnalenragout
- Ingrediënten:
- bloem, cayennepeper, eidooier, hollandse garnalen, melk, peterselie, roomboter, sjalot, slagroom, tabasco en water
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, dragon, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De banketbakker:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moleculair koken:
Recept van Talk Nomz To Me:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek: