215 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineazijnbasilicumbloembotercitroensapeifruitgemberknoflookkomkommermelkolieolijfoliepeperrode paprikatomatenpureeuivleeswaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Buffet / bijgerecht uit Indonesie:

Groenten met pindasaus 1 - petjel 1

Ingrediënten:
arachideolie, blanke azijn, bruine basterdsuiker, goela djawa, groente, ketjap benteng manis, knoflook, laos, oelek, olie, pindakaas, spinazie, spitskool, taugé, ui, witte kool, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groenten met pindasaus 2 - petjel 2

Ingrediënten:
aardappel, andijvie, arachideolie, asempasta, blanke azijn, bleekselderij, bloemkool, broccoli, bruine basterdsuiker, gefruite uitjes, goela djawa, groente, ketjap benteng manis, knoflook, knolselderij, laos, oelek, pindakaas, prei, pronkbonen, raapje, raapstelen, snijbonen, sperziebonen, spinazie, stoofsla, tahoe, taugé, trassi, ui, waterkers, zoete indonesische sojasaus en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente / soja
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Volkoren vruchten-notenbrood of groente-notenbrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boekweitmeel, boter, citroenschil, ei, fruit, groente, natriumbicarbonaat, pecannoten, sinaasappelschil, suiker, vruchtensap, walnoten, wit maismeel en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

In Kümmel gebratene Lotte auf Tomaten-Safran-Sauce mit Auberginegemüse / In karwijzaad gebakken zeeduivel op tomaten-saffraansaus met auberginegroente

Ingrediënten:
aubergine, bruine boter, courgette, groentebouillon, karwijzaad, knoflook, mild chilizout, milde chilipoeder, olie, olijfolie, peper, saffraandraadjes, sinaasappelrasp, suiker, tomaten, tomaten uit blik, ui, vanillemerg, za'atar, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
vis
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Met rijst gevulde tomaten - domates yemistes me rizi plus variaties

Ingrediënten:
aubergine, broodkruim, courgette, duiven, gemalen piment, knoflook, krenten, olijfolie, peper, pijnboompitten, rozijn, suiker, tomaat, verse dille, verse munt, verse peterselie, water, witte langkorrelrijst en zout

Keuken:
Mediterraans / Grieks / Turks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:

Courgettes met groentesaus

Ingrediënten:
courgette, groene paprika, olijfolie, suiker, tomaat, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria España:

Aubergineschotel - tumbet

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, courgette, knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lasagne met zalm en pisto

Ingrediënten:
courgette, groene paprika, lasagne, olijfolie, suiker, tomaat, ui, visbouillon, witte wijn, zalmfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Stokbrood met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode paprika, stokbrood, suiker, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Halloumi-courgetteburgers met citroenkoolsla

Ingrediënten:
chilipoeder, citroen, courgette, eieren, groene pepers, halloumi, kikkererwtenmeel, mayonaise, panko, plantaardige olie, sla, suiker, tarwebloem, tomaat, witte kool, wortel, zout en zuurdesembrood

Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse peterselie en verse tijm

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Samfaina

Ingrediënten:
aubergine, courgette, droge witte wijn, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat uit blik en zeezout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Bijgerecht uit Cocina Nueva:

Samfaina

Ingrediënten:
aubergine, courgette, droge witte wijn, knoflook, kristalsuiker, laurierblad, olijfolie, rode paprika, rode ui, tomaat uit blik en zeezout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:

Ratatouillesalade

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, courgette, gele paprika, knoflook, olijfolie, peper, rode parika, sjalot, suiker, tijm en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groene tomatenchutney

Ingrediënten:
bruine suiker, courgette, gemberpoeder, groene tomaten, korianderzaadjes, peper, rode-wijnazijn, rozijnen, uien en zout

Soort:
inmaak / chutney/pickle/jam/compote / chutney / conserven
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ratatouille

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, courgette, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rode paprika, suiker, tomaat, ui, verse basilicum, verse tijm en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Snack of tussendoortje uit Vegan, Schnell Schnell:

Nachosalat mit Kurbis / Nachosalade met pompoen

Ingrediënten:
avocado, courgette, jalapenos uit pot, jalapenovocht uit een potje, kidneybonen uit blik, komijn, komkommer, limoen, nachochips, olie, olijfolie, peterselie, pompoen, rietsuiker, suiker, tomaat, tomatenpassata en zout

Soort:
salade / vegan / groente
Haal meer recepten op...