Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Fazant met port
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, fazanthen, olijfolie, paprikapoeder, peper, port, slagroom en zout
- Soort:
- wild / gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Recept uit Pannenkoeken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit de snelle keuken: