Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Gepocheerd ei met rodewijnsaus en cantharellen
- Ingrediënten:
- blanke azijn, boerenbrood, boter, bourgondische truffel, cantharellen, ei, olijfolie, peper, rodewijnsaus, sjalot, water en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, rundergehakt, spinazie, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gezond genieten met Sonja:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Ontbijt / brunch / lunch uit Uit de oven van Van Boven:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit De Joodse keuken: