Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Paarse aardappelsoep
- Ingrediënten:
- boter, groentebouillon, koriander, lente-ui, olijfolie, paarse aardappel, peper, peterselie, prei, slagroom, vleesbouillon en water
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, laurier, olie, paprika, peper, peterselie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / voorgerecht uit De truffel:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Speisekammer:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Het krokettenboek:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De indonesische keuken Selamat Makan: