Recept uit De truffel:
Ravioli met knolselderijvulling
- Ingrediënten:
- 00-bloem, boter, ei, eiwit, kastanjemeel, knolselderij, nootmuskaat, prei, witte truffel, witte ui en zout
- Keuken:
- Frans / Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, courgette, eiwit, fruit, groente, knoflook, kruiden, melk, noten, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, spinazie, suiker, tijm, tomaat, vet, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De truffel:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit La Mère Brazier:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: