Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Heldere soep met witte bonen
- Ingrediënten:
- gedroogde witte bonen, groentefond, knoflook, knolselderij, olijfolie, oregano, peterselie, prei, tomaat en wortel
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, courgette, gember, groente, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rijst, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Basisrecept uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: