Recept uit Culinaria Frankrijk:
Vis in ´t pannetje
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, cognac, droge witte wijn, fruit, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, sjalot, tijm, tomaat, ui, venkel, water, wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koken met kruiden:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit Soepen:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Basisrecept uit Bouillon:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel: