Recept uit Soepen:
Visbouillon
- Ingrediënten:
- citroenschil, graten en koppen van platvis (tong, tarbot, griet), laurier, prei, selderij, tijm, ui, venkel, witte wijn en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, tomaat, ui, water, wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Soepen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Noma:
Basisrecept uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers: