Recept uit Trattoria:
Raviolikussentjes met aardappel en mozzarella
- Ingrediënten:
- aardappel, ei, mozzarella, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, tijm en verse pasta
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemige aardappel, boter, ei, eidooier, kaas, knoflook, melk, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Trattoria:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Crumbles en gratins:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Elzas:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: