Recept van Lovemyfood.nl:
Langzaam gegaarde kalfswang in rode wijn
- Ingrediënten:
- gedroogde tijm, kastanjechampignons, knoflook, kruidnagels, laurierblaadje, peterselie, rode wijn, ui, water en wortel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, jeneverbes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: