Recept uit The naked chef:
Ravioli met bernagie, brandnetels, marjolein en verse ricotta
- Ingrediënten:
- bernagie, brandnetel, knoflook, marjolein, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta en ricotta
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groentebouillon, kaneel, knoflook, laurier, melk, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, spinazie, suiker, tijm, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit The naked chef:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Bijgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Lunch uit Nooit meer diëten:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Vegan Genial:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit The Naked Chef is terug:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Groot handboek sauzen: