Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Gepocheerd ei met rodewijnsaus en cantharellen
- Ingrediënten:
- blanke azijn, boerenbrood, boter, bourgondische truffel, cantharellen, ei, olijfolie, peper, rodewijnsaus, sjalot, water en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sausjes en dips:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Ontbijt / brunch / lunch uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van 88 Food:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Brunch / lunch uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen: