341 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijnknoflooklaurierlaurierbladolieolijfoliepeterseliepreirozemarijnsjalotslagroomtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Snack of tussendoortje uit Soepen:

Ossenstaartbitterbal met Le Puy-linzen

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, cornflakes, ei, gelatine, jeneverbessen, kippenbouillon, kruidnagel, laurier, puy-linzen, grove mosterd, ossenstaartbouillon, ossenstaart, paneermeel, peperkorrels, sjalot en tijm

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:

Papardelle met gekruide ragù van lam en kappers

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, extra vierge olijfolie, kappertjes, kippenbouillon, komijn, korianderzaadjes, lamsbout, papardelle, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, venkelzaad, wortel en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Biefstuk met pepersaus

Ingrediënten:
aardappels, kippenbouillon, boter, olijfolie, room, rozemarijn, tijm, knoflook, uien, peper, witte wijn, wortels, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Coq-au-vin

Ingrediënten:
bloem, braadkip, champignons, cognac, kippenbouillon, knoflook, kruidenbouquet, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode bourgogne, roomboter, spekblokjes, tijm, zilveruitjes en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Franse bonenstoofpot

Ingrediënten:
doorregen spek, droge witte wijn, ganzenbout, kippenbouillon, knoflookworst, knoflookzout, laurierblad, olie, prei, selderijwortel, tijm, tomaat, ui, verse bladselderij, verse peterselie, witte bonen, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Gumbo van kip en worst - gumbo ya ya

Ingrediënten:
andouille, bloem, cayennepeper, filé-poeder, groene paprika, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, selderij, tijm, ui, verse peterselie, witte beuling, zout en zwarte peper

Keuken:
Cajun / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:

Mosselen in het groen

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bladpeterselie, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, kippenbouillon, mossel, peper, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Coq au vin

Ingrediënten:
boter, braadkip, champignons uit blik, cognacsaus, dragon, kippenbouillon, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / voorgerecht uit Moro:

Soep van paddestoelen en amandelen met fino-sherry - sopa de setas

Ingrediënten:
blanke amandelen, fino sherry, gedroogd eekhoorntjesbrood, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, paddestoelen, ui, verse bladpeterselie, verse tijm, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Patrijs uit de oven met knolselderpuree

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, groentebouillon, kippenbouillon, knolselderij, nootmuskaat, olijfolie, patrijzen, peper, prei, rode wijn, room, selderij, sjalotten, tijm, tomatenpuree, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Buffet / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Kate & Wills' bruidspastei - rundvlees & bier - heerlijk deeg

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, ei, engelse mosterd, goudse kaas, kippenbouillon, laurier, olijfolie, parelgort, peper, rode ui, rozemarijn, runderbouillon, runderschenkel, stout, tijm, tomatenpuree, varkensniervet, worcestersaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:

Ossenstraart, cavolo nero en puree

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, cavolo nero, kippenbouillon, knoflook, laurier, ossenstaart, peper, rode wijn, tijm, ui, volle melk, wortel, zonnebloemolie, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees
Haal meer recepten op...