Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, gember, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, tijm, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Macaron:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Recept uit Made in Italy:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De truffel:
Recept uit Een kookboek.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk: