Recept uit Eten in Italie:
Foie gras met balsamicosaus
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, bloem, boter, foie gras, peper, rode wijn, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Alternatieve namen: ganzenleverpastei en pâté de foie gras.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met foie gras in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient foie gras:
Recept uit Eten in Italie:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit Story on a Plate:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [4]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Stomen:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Amuse / diner uit De kunst van het moleculair koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Sous vide: