Spaanse amandelen

Spaanse amandelen wordt beschouwd als amandelen.

Zoek naar spaanse amandelen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met spaanse amandelen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste spaanse amandelen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient spaanse amandelen:

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Rokerige gebakken amandelen

Ingrediënten:
amandelen, boter, cayennepeper, zoet gerookt paprikapoeder, knoflook, kristalsuiker, marcona amandelen, olijfolie, oregano, spaanse amandelen en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Koreaanse noedels in koude bonenbouillon

Ingrediënten:
amandelen, cayennepeper, chilivlokken, komkommer, lente ui, pecannoot, pijnboompitjes, sesamolie, sesamzaad, sojabonen, sojasaus, spaanse peper, udonnoedels, walnoten en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Lisa

Recept van Lisa Goes Vegan:

Easy vegan brownies

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelen, cacaopoeder, chilipeper, dadels, havermeel, kokosrasp, melk, noten, pure chocolade, bakpoeder en zoete aardappel

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

duif met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, amandelsnippers, duif, grof zeezout, boter, saffraandraadjes, spaanse ui, verse koriander, verse peterselie en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter met chili

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, chipotle in adobosaus, gedroogde chilipeper, hazelnoten, pecannoten, pinda's en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Middernachtsalade

Ingrediënten:
amandelen, bananen, chilipeper, gele paprika's, groene paprika, kalfslever, knoflook, koffiemelk, mayonaise, rode paprika's en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Geroosterde asperges met romescosaus en appelbalsamico

Ingrediënten:
amandelen, appelsap, balsamicoazijn, fijne kristalsuiker, gedroogde anchopeper, amandel, groene asperges, grof zeezout, olijfolie, pruimtomaten, rode chilipeper, sherryazijn, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Bijgerecht uit Culinaria España:

Salbitxada - saus voor calçots

Ingrediënten:
amandelen, bitxo-peper, knoflook, olijfolie, peper, rode spaanse peper, rode wijnazijn, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

voorjaarskool - collejas

Ingrediënten:
amandelen, collejas, groene kool, knoflook, olijfolie, prei, spaanse ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Notenboter met specerijen

Ingrediënten:
allspice, amandelen, cashewnoten, duivelsdrek, hazelnoten, kaneel, kardemom, komijn, koriander, kruidnagel, nootmuskaat, pecannoten, pinda's, specerijenmengsel en walnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / condiment
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria España:

Reuzengarnalen met romescosaus

Ingrediënten:
amandelen, gedroogde spaanse peper, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, reuzengarnaal, sherryazijn, ui, verse peterselie, vleestomaat, witbrood en zout

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit M. Tol en N. Zerouali - Arabia

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Arabia:

Muhammara met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, granaatappelmelasse, komijnzaad, olijfolie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rode spaanse peper, walnoten en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch / groente
Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:

Pikant langoustinegerecht

Ingrediënten:
amandelen, chilipeper, grietfilets, hazelnoten, koriander, langoustines, laoswortel, olijfolie, prei, sobanoedels, sojasaus, taugé, winterwortel en witte kool

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:

Chocoladerotsjes

Ingrediënten:
gedroogde zure bessen, gedroogd fruit, noten, pure chocolade, rode spaanse peper en zonnebloemolie

Keuken:
Amerikaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie in 30 minuten:

Paprika's

Ingrediënten:
amandelen, ciabattabrood, manchego, paprika's uit pot, rode wijnazijn en tijm

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Bilaja

Ingrediënten:
amandelen, ei, eidooier, korianderzaad, lavendelzout, murri naqi, olie, pepers, saffloerolie, schapenbuik, schapenlende, schapenvet en ui

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
schapenvlees