Gerookte rode poon

Gerookte rode poon wordt beschouwd als rode poon.

Zoek naar gerookte rode poon in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gerookte rode poon in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gerookte rode poon recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gerookte rode poon:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:

Gerookte rode poon met garnalenrisotto

Ingrediënten:
boter, gerookte grauwe poon, gerookte rode poon, hollandse garnalen, oude kaas, peper, risottorijst, sjalot, visbouillon en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Linguine met poon en tomaat

Ingrediënten:
chilivlokken, extra vergine olijfolie, knoflook, linguine, peper, pruimtomaat, red snapper, rode poon, roodbaars en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Het oranje trio

Ingrediënten:
aardappelen, olijfolie, pompoen, rode poon, rozemarijn, tijm, knoflook en winterpeen

Keuken:
Hollands
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :

Visbouillon

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, laurier, bladpeterselie, poon en tomaat uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gegrilde vis - daurade grillée

Ingrediënten:
citroen, olijfolie, pastis, pernod, ricard, rode poon, verse tijm, versgemalen zwarte peper, vis, wilde venkel, zeebrasem en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti marinara

Ingrediënten:
bladpeterselie, garnaal, knoflook, olijfolie, poon, pruimtomaat, schorpioenvis, spaghetti en venusschelp

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Geroosterde dorade met salsa verde

Ingrediënten:
ansjovis, citroensap, dijonmosterd, dorade, extra vierge-olijfolie, kappertjes, knoflook, makreel, peper, bladpeterselie, rode mul, rode poon, zeebaars en zeezout

Soort:
barbecue/grill / vis