Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Gestoomde zeebaars met gember en lente-ui (Qing Zheng Lu Yu)
- Ingrediënten:
- gember, lente-ui, olie, shaoxingwijn, sojasaus en zeebaars
- Keuken:
- Chinees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gemberpoeder, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, peper, plantaardige olie, sambal oelek, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Bijgerecht / basisrecept uit Ingrediënten:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Simpel:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Keukendagboek 2:
Avondmaal uit Fresh en light:
Avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken: