Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Kabeljauw met pancetta en kaas
- Ingrediënten:
- boter, citroen, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, sjalot, veldsla en witbrood
- Soort:
- vis / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovis, ansjovisfilet, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, peper, peterselie, rozemarijn, sjalot, stokbrood, tomaat, ui, venkel, witbrood, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Allerhande kerstclassics 2012:
Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: