Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Kalfsvlees met knoflook - aillade gasconne
- Ingrediënten:
- broodkruim, ganzenvet, kalfsschouder, knoflook, peper, suiker, tomaat en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsbotten, kalfsgehakt, kalfsschenkel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Recept uit Libelle Gevulde groenten:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: