Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Gans in witte wijn
- Ingrediënten:
- citroen, citroensap, gans, gelatine, gemberpoeder, laurier, peperkorrels, peterseliewortel, suiker, tomaat, water, witte wijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- gevogelte / azijn
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, citroenschil, crème fraîche, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tomaat, ui, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty: